Людям з порушення зору Звичайна версія

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІНТЕРКРЕДИТБАНК» з 22 грудня 2014 року розпочинає виплати коштів вкладникам

23.12.2014

З 22 грудня 2014 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІНТЕРКРЕДИТБАНК» (далі - ПАТ «ІНТЕРКРЕДИТБАНК») розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився по 19 грудня 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи ПАТ «ІНТЕРКРЕДИТБАНК».

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установ ПАТ «ІНТЕРКРЕДИТБАНК» з паспортом та документом органу Державної фіскальної служби України про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 19 грудня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «ІНТЕРКРЕДИТБАНК» — http://web.intercreditbank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами у ПАТ «ІНТЕРКРЕДИТБАНК»: (056) 371-50-90, у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні).